Menu 040 - 205 58 14

Vacature Projectleider Bodemsanering

Ben jij een expert op het gebied van bodemsanering? Heb jij een milieutechnische of civiele achtergrond? En ben je klaar om uitdagende projecten aan te pakken en onze klanten te adviseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

B&O is een betrouwbare partner bij het (her-)ontwikkelen en (her-)inrichten van locaties waar sprake is van bodem-issues. Het is van belang dat we oplossingen vinden voor locaties die door bodem- en/of asbestverontreiniging niet bruikbaar zijn. B&O kent twee afdelingen: bodemsanering en vastgoed. B&O is onderdeel van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers.

Ter versterking van ons team 'Bodemsanering' met als standplaats Eindhoven zijn we op zoek naar een Projectleider Bodemsanering

 

Wat ga je doen?

Als onze bodemexpert ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige technische expertise aan onze klanten (aannemers, ontwikkelaars, particulieren en overheid). Ook vanuit Heezen Bedrijven komen er opdrachten tot bodemsanering in verband met onze sloop- en saneringswerkzaamheden. Door jouw deskundigheid en betrokkenheid zorg je ervoor dat onze klanten altijd de best mogelijke oplossingen krijgen.

Jij maakt deel uit van het totale proces maar jouw focus ligt voornamelijk op het traject bij de klant, met name in het offerte en opdrachtvormingsproces. Bovendien bied je ondersteuning aan het team wanneer dat nodig is.  

Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen en bespreken van de klantwensen en het adviseren over bodem gerelateerde vraagstukken. Je werkt nauw samen met het bevoegd gezag en andere betrokken partijen om tot een passend plan te komen. 

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Analyseren van klantwensen en adviseren over de mogelijkheden; je brengt de kansen en risico’s in kaart.
 • Je calculeert de werkzaamheden, neemt de klant hierin mee en probeert de offerte ook actief tot opdracht te verkrijgen.
 • Bewaken en borgen van de voortgang en kwaliteit van projecten; niet alleen intern maar je borgt óók bij de klant dat de opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd.
 • Onderhouden van contacten met klanten en andere betrokken partijen; je bent dé sparringpartner voor zowel onze klanten als je collega’s.

 

Wat breng je mee?

 • Een achtergrond in milieutechniek of civiele techniek.
 • Ruime werkervaring in de bodembranche.
 • Je bent communicatief sterk, weet overzicht te behouden en hebt een commercieel gevoel.  
 • Je bent stressbestendig, werkt probleemoplossend en bent proactief met een resultaat- en servicegerichte houding. 

 

Vanuit B&O bieden we jou

 • Een fijne werkomgeving bij een financieel gezond familiebedrijf. 
 • Een professionele organisatie met korte lijnen. 
 • Een enthousiast (klein) team en een informele cultuur; humor en gezelligheid vinden we belangrijk. 
 • Een uitdagende en zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 32 vakantiedagen), de mogelijkheid tot scholing en verdere (persoonlijke) ontwikkeling of ondersteuning.

 

Interesse? Stuur je CV en solliciteer! 

Ben jij een enthousiaste kennisdeler en adviseur? Ben jij de Projectleider die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar christel.bernards@heezenbv.nl  (corporate recruiter) en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.