Menu 040 - 205 58 14
Terug naar projecten

Onze trots Uitdaging

Over uitdagingen gesproken... Deze locatie was zeer moeilijk bereikbaar omdat de toegang vanaf de dijk te steil was en de weg achterom geen zware aslasten kon dragen.

In cijfers

  • Opdrachtgever Gemeente Papendrecht
Google map

De opdracht

Sanering van een door de gemeente verkocht woonkavel tegen een dijk in Papendrecht. Deze locatie was zeer moeilijk bereikbaar omdat de toegang vanaf de dijk te steil was en de weg achterom geen zware aslasten kon dragen. Uiteindelijke oplossing door in goed overleg met de betrokken partijen te komen tot de best technisch haalbare oplossing door inzet van een rupsvoertuig om de verontreinigde grond met een zo beperkte mogelijk aslast alsnog over de weg te transporteren en via een tussendepot af te voeren. 

Over B&O

B&O richt zich op herontwikkeling en gebiedstransformatie waarbij sprake is van sloop- en saneringswerk. Wij maken daarbij het verschil met onze mensen: engineers met diepgaande kennis, die van voortraject tot planning en uitvoering zekerheid bieden. Als risicomanagers beheren wij de veiligheid, financiën en kwaliteit conform de wet- en regelgeving. Voor jou betekent dit: een hele zorg minder.