Menu 040 - 205 58 14

Over B&O

B&O richt zich op herontwikkeling en gebiedstransformatie waarbij sprake is van sloop- en saneringswerk. Wij maken daarbij het verschil met onze mensen: engineers met diepgaande kennis, die van voortraject tot planning en uitvoering zekerheid bieden. Als risicomanagers beheren wij de veiligheid, financiën en kwaliteit conform de wet- en regelgeving. Voor jou betekent dit: een hele zorg minder.

Doen wat je belooft, vol trots en met plezier.

Door onze opgedane praktijkkennis kunnen we onszelf met recht ‘ervaringsdeskundigen’ noemen met een breed scala aan diensten. Zo kun je bij ons terecht voor het gehele herontwikkelingsproces, vergunnings- en subsidieadvies en functiegerichte bodemsanering

De geschiedenis en ontwikkeling van B&O

B&O, ook wel Bodem en Ontwikkeling, begon in 2007 met sloop en bodemsaneringen. Met altijd de meest actuele kennis en certificeringen hebben we al veel grond in Nederland mogen saneren. Al snel werd duidelijk dat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn door onze klanten in een eerder stadium van ‘ontwikkeling’ te ontmoeten en bij te staan.

Onze expertise hebben we uitgebreid omdat we graag al betrokken zijn in de denkfase van een project. Het volledig ontzorgen op plan-technisch en financieel vlak vergt een ander soort deskundigheid en samenwerking. Zo onstaat een kruisbestuiving tussen diverse disicplines waardoor we onmogelijke vraagstukken moeiteloos tot een gezamenlijk succes maken.

De mensen achter B&O

In het mooie Eindhoven houdt B&O kantoor. Dagelijks werkt een groep gepassioneerde professionals aan het verbeteren van de grond in Nederland.